Your address will show here +12 34 56 78

Juniorträningen på Padel Center startar igen på söndag.


Juniorträning VT21 startar igen!

Söndag den 18 mars kör juniorträningen äntligen igång igen. Vi håller träningen på Padel Center Delsjön, Sjölyckan 2, Göteborg. Alla söndagar fram till den 30 maj. Grupperna leds av våra duktiga tränare Adam, Gustav, Valdemar, Hampus och Jakob. Vår headcoach Linus Frost kommer också att finnas på plats för att se till att det flyter på bästa sätt. Träningen innehåller både teknikträning och poängspel. Vi ses!
Juniorträning Göteborg

Vår akademi erbjuder träningsgrupper för barn och ungdomar mellan 8-18 år. Barnen kan låna rack om de inte har ett eget. Vi har olika grupper på tisdag, onsdag, lördag och söndag i Delsjön och Högsbo. Skicka intresseanmälan i länken ovan om ni är intresserade.

Juniorträning Borås

Vi håller på med planeringen av juniorakademien i Borås med vår nya Head Coach Dani Dios. Mer information kommer inom kort om olika grupper på lördagar framförallt. Skicka gärna ett mejl till fredrik@padelcenter.se om du vill veta mer.

Träningsläger

Under loven kommer det att hållas olika läger för barn i åldrarna mellan 8-18 år. Håll utkik och följ oss gärna på Facebook och Instagram där vi lägger ut mer information.

X