Your address will show here +12 34 56 78

Våra tränare

Dani Dios en av de absolut främsta tränarprofilerna inom padel. Verksam i Spanien under många år och landslagscoach i Sverige. Numera bosatt i Göteborg och Madrid. Ansvarig för området TRÄNA och Padel Center Academy.
Dani Dios
Head Pro
Antonette Andersson är f.d. tennisspelare som är uppväxt i USA och har bott i Sverige i 17 år. Hon har 3 SM-medaljer och är numera landslagsspelare, topprankad och tränare på Padel Center. Antonette bloggar på padeljunkie.com antonette@padelcenter.se, 0730-700861
Antonette Andersson
Coach
Emmie Ekdahl är idag en av Sveriges högst rankade spelare på damsidan och med i landslaget. Emmie är från Linköping och är utbildad tränare hos oss. Emmie har även bakgrund som fysioterapeut. info@padelcenter.se, 0707-384406
Emmie Ekdahl
Coach
Viktor är f.d. tennispelare som är numera landslagspelare och en av Sveriges bästa i padel. Han driver vår hall på Ringön och ger också lektioner där.
Viktor Stjern
Coach
Efter en nyligen avslutad proffskarriär inom tennis, kliver Linus in som tränare. Han har en imponerande bakgrund och ranking som bl.a. #4 i Sverige, #600 i världen och flera SM titlar i tennis och nu satsar på att nå padel-eliten.
Linus Frost
Coach
Niklas har erfarenhet som tenniscoach sedan 15 år och är nu licensierad padeltränare under ledning av Dani Dios. Energi och glädje är hans ledord.
Niklas Sahlstedt
Coach
Magnus är f.d. golfproffs som kommer vara hallchef på vår center i Linnarhult och har också börjat som padeltränare. Han har fått sin tränarutbildning av Dani Dios.
Magnus Svalin
Coach
Stefan har ett förflutet som fotbollsproffs med spel i Allsvenskan, utomlands och i Landslaget. I dag arbetar han hos oss som tränare. stefan.rehn@padelcenter.se, 072-5338814
Stefan Rehn
Coach
Fredrik är en väldigt lugn och pedagogisk tränare från Gävle som är licensierad padeltränare under ledning av Dani Dios.
Fredrik Åkerlind
Coach
Christian är en glad spanjor från Mallorca som bytt klimat och flyttat till Sverige. Här på Padel Center är han tränare och har både privat- och gruppträningar. Utbildad av Dani Dios.
Christian Del Amo
Coach
Adam är utbildad tränare, lovande spelare på väg till eliten och har jobbat som juniortränare längst.
Adam Samuelsson
Head Junior Coach
Gustav är utbildad tränare och brinner för både att träna andra och sig själv.
Gustav Wickberg
Junior Coach
'Alex' är 19 år gammal, jobbar som tränare hos oss och är på väg att göra sin comeback till eliten efter en långvarig knäskada
Alexandra Andersson
Junior Coach
Valdemar Glenvik
Junior Coach
Hampus Ripa
Junior Coach
Träna med Dani Dios
Padel Centers verksamhetsområde TRÄNA erbjuder ett av Sveriges främsta träningskoncept och akademi. Förutom coach Dani Dios har vi profiler som Antonette Andersson, Viktor Stjern, Emmie Ekdahl och Linus Frost samt ytterligare ett 10-tal utbildade tränare. Vi erbjuder en  mängd nivåanpassade gruppträningar på våra anläggningar. Du kan välja att ingå i grupper som tränar en hel termin eller tränar enstaka pass. Vi erbjuder även helgträning och camps. Padel Center har dessutom Sveriges största satsning på träning för barn och ungdomar.
Välkommen att TRÄNA med Padel Center!
X