Your address will show here +12 34 56 78
NÄTVERKA - Kombinera riktig affärsnytta med sport och träning? 
Historien om en av Sveriges första padelanläggningar börjar hos Business & Sports Club som äger våra Padel Center's. Vi var tidigt ute och valde namnet Padel Center, vilket idag blivit synonymt med padelhall. Vi kunde välja padelcenter.se och tyckte det var ett bra domännamn. Nu kallar sig många hallar och stora kedjor något med Padel Center. Business & Sports Club var med och skapade den stora trenden i Sverige. 
2013 spelade vi tennis, squash och golf med våra företagsmedlemmar som ville kombinera sport med affärsnytta. Resten är historia! 
Vi öppnade i Högsbo januari 2014. Idag är padel en stor del av vårt koncept där profiler som Dani Dios och Antonette Andersson finns med oss. På golfsidan har vi Johan Edfors en del av ägarteamet och ansvarar för golfprogrammet. 
Vårt koncept är unikt som skapar affärsnytta för ledare, VD och ägare genom våra olika seminarier, workshops, VD-Froum, provningar, klubbluncher, padelpass, fysträning och golftävlingar/träningar. Västsveriges största nätverk för sportintresserade företagare!

Är du nyfiken? Hör av dig info@bscg.se eller läs mer på bscg.se
X